Des del Castell
creiem fermament en
l'eficiència energètica

Des del setembre del 2014
vam posar en funcionament un camp
solar a la coberta oest

Un camp solar tèrmic
de 22 m2, la font principal
d'energia és la solar

Com a alternativa disposem de la
caldera de gas de condensació que
també és de les més eficients que hi ha

A més, hem instal.lat
un sistema de domòtica
en el Castell

Que ens permet gestionar-lo més
eficientment d'acord amb l'ocupació
i les condicions climàtiques exteriors

Eficiència energètica

Des des Castell creiem fermament en l'eficiència energètica. Des del setembre del 2014 vam posar en funcionament un camp solar a la coberta oest. Un camp solar tèrmic de 22m2 que mitjançant tubs de buit ens permet captar tota l'energia solar possible. D'aquesta manera, la font principal d'energia és la solar i com a alternativa disposem de la caldera de gas de condensació que també és de les més eficients que hi ha.

No ens hem quedat en aquest punt només, ja que hem instal·lat un sistema de domòtica en el Castell que ens permet gestionar-lo més eficientment d'acord amb l'ocupació i les condicions climàtiques exteriors. Termòstats en cada habitació on l'hoste pot decidir si augmentar la temperatura o no, veure des de la mateixa habitació quina és la temperatura del jacuzzi o bé si quan se'n va a dormir, vol que l'habitació es mantingui en mode "nit".

Pel que respecta la part de gestió interna, aquesta domòtica ens permet gestionar el Castell des del mòvil. Obrir vàlvules termoestàtiques perquè la calefacció d'una habitació en concret s'encengui, comprovar que les llums del spa han quedat apagades, decidir derivar excedent d'energia solar tèrmica cap al jacuzzi... Tota caloria captada pel nostre camp solar és benvinguda i aprofitada!

Si voleu més informació, no dubteu en demanar un "tour" per les nostres instal·lacions. Estarem encantats d'explicar-vos com funciona tot.

Paral·lelament, confiem en un canvi en el model energètic. És per per aquest motiu, que l'energia elèctrica que consumim al Castell ens la proporciona la cooperativa d'energia verda Som Energia que treballa amb energia 100% d'origen renovable (sol, vent, biogas, biomassa, etc.)

Vols fer una reserva? Reservar

"Regala El Castell"

Vols fer un regal especial? Regala una estada inoblidable!